Edvard Kadič

Filozof brez dlake na jeziku.

Bob Proctor v slovenskem jeziku

11.02.2011
Mednarodni bestseller, knjižna uspešnica enega največjih trenutno živečih ti. mojstrov Zakona Privlačnosti,osrednjega učitelja v svetovni filmski uspešnici Skrivnost (“The Secret”) ter neprekosljivega mojstra enostavnega podajanja načinov aktiviranja človeškega potenciala z preko 45-letnimi izkušnjami:
Boba Proctorja.
.
.ROJENI V OBILJU (orig. You Were Born Rich)
.
.
.
.

“Oba sva imela priložnost na mnogih odrih nastopati skupaj z Bobom Proctorjem. Gre za posebno čast, saj meniva da poseduje redko in bogato znanje o tem, kako um programiramo tako, da deluje s svojo največjo močjo. Prepričana sva, da nihče drug na svetu teh konceptov ne uči tako jasno in natančno kot Bob proctor”
Marc Victor Hansen & Jack Canfield
soavtorja mednarodne uspešnice št.1
Kurja juhica za dušo

Pomembno:
Knjiga bo v Sloveniji izšla 25.marca 2011
in predvidoma do nadaljnega ne bo na voljo v knjigarnah.

Redna cena: 25,90 eur (ddv je vračunan)
Cena v prednaročilu: 20,72 eur ( – 20% )
( + Stroški pošiljanja: 4 eur )

Več TUKAJV knjigi se boste z avtorjem sprehodili skozi deset poglavij, ki bodo zagotovo pozitivno vplivala na Vaše življenje. Tako pri dosedanju uspeha na različnih področjih življenja kot še posebej na področju financ in materialnih dobrin.

Iz PREDGOVORA:
” Lahko, da je Zig Ziglar mojster motivacije, Mark Victor Hansen, avtor knjige Juhica za dušo, mojster pripovedovanja zgodb ter Anthony Robbins guru osebnostnega razvoja, vendar pa je Bob Proctor mojster mislec. Ko gre za sistemiziranje življenja, ga ni nikogar, ki bi mu bil dorasel. On je enostavno najboljši. Bob Proctor zbira misli tako, kot je Imelda Marcos nekoč zbirala čevlje. Povezuje jih v prečudovito tkanino; ena misel logično vodi k drugi, dokler ni zgrajena celotna metoda.
V tem delu, Rojeni v obilju, je Bobu Proctorju ponovno uspelo. Tokrat na način, ki vas korak za korakom popelje do presenetljivega odkritja, da za uspeh ni potrebno vedno segati “tam ven” za stvarmi ki jih nimate, temveč raje “sezite preko” in preuredite stvari, ki že obstajajo. Med branjem sem bil očaran, saj Bob svoje trditve gradi zelo pazljivo, nato pa sem nemudoma začel tudi uporabljati njegove zaključke pri tekočih zadevah in v medčloveških odnosih.
In prav tukaj se skriva največja vrednost te knjige. Predlagano lahko namreč takoj tudi uporabite v svojem življenju. Na vaše življenje bo začelo vplivati veliko hitreje, kot pa boste prišli do zadnjega poglavja.
… ”

Doug Wead, posebni svetovalec
Predsednika ZDA v Bush-evi administraciji

Več TUKAJ

  • Share/Bookmark
 

Avtor Edvard Kadič, zapisano 11.02.2011 ob 10:40 pod Aktualno. Komentarji so trenutno onemogočeni, lahko pa naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “Bob Proctor v slovenskem jeziku”
Na vrh

Komentarji so onemogočeni.