Edvard Kadič

Filozof brez dlake na jeziku.

L.2012, Slovenija in konec sveta

23.08.2011

Ob pogledu na zgodovino naše civilizacije zlahka ugotovimo, da je človek v teh nekaj tisočletjih počel vse drugo, razen poglobljenega razvoja osebnih tj. človeških sposobnosti.

Ni razvijal sposobnosti, ki so del njegovega, človeškega izročila. Ni kaj pretirano razvijal duše, ni se kaj dosti učil o svojem notranjem jazu, globalnem izboljšanju pogojev življenja na Zemlji ipd. Ne.

Ravno obratno.

Izumil je neskončno mnogo oblik mučenja in samouničenja. Postali smo vrhunski stroji brez vsakršne empatije. In to do takšne mere, da danes živimo v družbi, kjer je tista prava, iskrena, nedolžna ljubezen – predmet posmeha.

Slovenija je npr. s svojo vladavino sprege komunistov in neo-krščanskega modela kraje in podrejanja idealen primer „moderne nacije“ Evropske Unije.   Strateški pristop k denacionalizaciji ob osamostvojitvi, ki ga je izvedla slovenska katoliška cerkev v spregi s takratno oblastjo je dokazal, da vodilna mentalna ideja naše doline Šentflorjanske nima veliko veze z krščanskimi vrednotami – in tudi ne tisti, ki jih volijo.

Se vam zdi, da sem proti tej ali oni oblasti v Sloveniji?  Poglejte malo okoli sebe!

Če danes l.2011 niste zaposleni v državni upravi, banki, farmaciji ali mega-globalni korporaciji… ste, žal, bolj ali manj v riti. Samo vprašanje časa je, ko boste to tudi dojeli.

Živimo namreč v svetu:

  • kjer je normalno, da Vas banka obvesti kadar nimate denarja za plačilo trajnika … in vam ob tem zaračuna to obvestilo!? Zakaj za vraga vam zaračunava potem vodenje vašega računa???
  • kjer otroka, – če to res ni super življenjsko nujno – ne bodo operirali npr. na srcu, če nima plačanega dodatnega varstva, če starši niso plačali… ker jim podjetje, kjer so zaposleni, ni plačalo prispevkov… In otroci so narodno bogastvo???
  • kjer vam župan mirno lahko odklopi vodo, ker je ne morete plačati… kljub temu, da brez vode ne morete živeti. Leta 2011 boste brez vode???
  • kjer se vam zgornji trije primeri zdijo normalni češ če ni denarja, pač ne moreš.

Nekaj je hudo narobe, če moramo stalno živeti v nekakšnem strahu pred namišljenimi in vsiljenimi strahovi.

Da se moramo po eni strani bati Bogov, ki kaznujejo svoje žrtve v ognju in nemogočih mukah, po drudi strani pa je celo zaželjeno, da za te iste Bogove kaznujemo, poškodujemo, zasmehujemo vse tiste malo drugačne pedre, lezbijke, cigane, črnce, muslimane, vesoljce in druge nevernike, ki si dovolijo misliti s svojo glavo.

Kaj pa če katastrofa leta 2012 ni štos?

Kaj pa, če :

  • je res, da je zadnje dejanje te nore predstave že danes v teku?
  • so starodavni narodi, katerim je bila astrologija dovoljena (danes je pa tako zasmehovana), v resnici izračunali, da je l.2012 zadnje leto nekega ciklusa, kakršenkoli že to je?
  • niso vsi ti notranji glasovi razuma od Grčije, Španije, Libije in drugod zgolj nekakšen produkt indoktrinacije filmov, knjig in drugih materialov tipa „teorij zarote“?
  • je res prišel čas polaganja računov?
  • je res prišel čas za kozmični skok, žetev, razkritje,.. kakorkoli že to kdo imenuje?

Trenutno obstaja skoraj neskončno število idej, prerokb, mističnih krajev itd. Vendar pa se v vseh njih (ampak dobesedno: vseh) pojavljajo nekakšni identični vzorci, projekcije itd.

Nekaj je povsod enako: prihaja trenutek, ko bo svet prešel na višji nivo. To se bo zgodilo postopoma, z velikim hrupom ter skozi generalno očiščenje planeta. In ne bo prav nič prijetno.

Seveda nihče ne more vedeti, kaj se bo res zgodilo. Tudi jaz ne vem.

A človek je v temi toliko časa, dokler ne prižge luč. In tudi še potem je lahko, če pač zapre oči.

Zaključuje se obdobje četrte zemeljske civilizacije in začenja se peta. Zvrstila so se že obdobja zemlje, vode, zraka in ognja in pred nami je peto obdobje, obdobja etra. (Hermetična znanost o tem uči že tisočletja).

Vendar pa prihajajoči peti vidik (element) ni tako „nedolžen“, kot so bili ostali štirje. V transformacijo je namreč tokrat vključen tudi sam planet Zemlja. Nova doba bo drugačna.

Seveda ne bodo (bomo) vsi prišli tja. Prehod je zagotovljen le tistim, ki bodo uspeli narediti „upgrade“ uma in v telesa. Tistim, ki se bodo uspeli prilagoditi novim frekvencam. Kristjani bi dejali: tistim, ki se bodo uspeli očistiti grehov in zla.

In da ne bo pomote, ne govorim o nekakšnih ritualih.  Govorim o iskreni človekoljubnosti, povratku v človečnost in sprejetju ljubezni. A vse to lahko človek izpelje le sam. Razčistiti mora sam s seboj, uničiti lastne demone in v sebi ukiniti nepotrebno sovraštvo, zavist in vse tiste negativne energije, ki ga ovirajo pri tem, da je človek.

Človek mora napredovati v višje mentalno-energetske forme in skupaj s planetom in drugimi dobrimi ljudmi postati sposoben sprejemati ta resnični „dar nebes“.

Ljudje moramo razumeti, da moramo postati ljudje.  Zato, da bi bili sposobni dajati in sprejemati ljubezen.

To je nekaj, kar je človeštvo skozi stoletja uničenj vsega okoli sebe enostavno pozabilo.

Za ignoranco človečnosti ni izgovora.

Mogoče je pa celo prav, da že enkrat nastopi katarza in očiščenje bibličnih razsežnosti.

EdvardKadic.com

  • Share/Bookmark
 

Avtor Edvard Kadič, zapisano 23.08.2011 ob 17:29 pod Aktualno, Ready to fly ?. Lahko napišete komentar ali naredite trackback s svoje strani.

Ni odziva na “L.2012, Slovenija in konec sveta”
Na vrh

Komentiraj
Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !